Overnachten

Geen zin om na uw dagje wellness nog naar huis te moeten rijden? Dat is geen probleem! Thermen Holiday werkt met verschillende hotels in de buurt samen zodat u binnen no time in uw hotel bent en u uw dagje wellness helemaal compleet kan maken.

Novotel Rotterdam

Hotel Novotel Schiedam

Een overnachting in het 4-sterren Novotel Rotterdam Schiedam is dé ideale afsluiter na een dagje ontspannen bij Thermen Holiday.


1 km

5 minuten rijden


Delta Hotel Vlaardingen

Delta Hotel Vlaardingen

Na uw dagje wellness bij Thermen Holiday logeert u in het 4-sterren Delta Hotel in Vlaardingen. In dit hotel waant u zich als een wereldreiziger in een steeds wisselend decor van voorbijvarende schepen in de Nieuwe Waterweg.

 

6.3 km

12 minuten rijden


Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Combineer een ontspannen bezoek aan Thermen Holiday met een middagje shoppen en verblijf in het 4-sterren Bilderberg Parkhotel. Het hotel is met recht de ‘Grande Dame’ van Rotterdam.

 

9 km

15 minuten rijden


Hotel-Restaurant Elzenduin

Fletcher Restaurant-Hotel Elzenduin

Kom na een dagje vol wellness volledig tot rust bij Hotel-Restaurant Elzenduin, een sfeervol 4-sterren designhotel in Ter Heijde. Het hotel is modern ingericht en het interieur bestaat uit vernieuwende luxe elementen.

 

25 km

30 minuten rijden


Fletcher Restaurant-Hotel Carlton

Fletcher Restaurant-Hotel Carlton

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Boek dan nu een verwenarrangement bij Hotel-Restaurant Carlton in Naaldwijk. Laat al uw zorgen van u afglijden en geniet optimaal van de saunafaciliteiten en baden bij Thermen Holiday.

 

19 km

20 minuten rijden


Hotel De Sluiskop

Hotel De Sluiskop

De Sluiskop is een knus 3-sterren hotel gelegen in het voormalig vissersdorpje Pernis (Rotterdam). Gastvrijheid en gezelligheid staan hier centraal en er hangt een gemoedelijke, huiselijke sfeer.

 

12 km

10 minuten rijden