Restaurant

Culinair genieten bij Thermen Holiday!

Bij een heerlijke dag met warme baden, sauna’s en beauty- en massagebehandelingen hoort natuurlijk ook lekker en vooral gezond eten. Bij Thermen Holiday kunt u in een sfeervolle omgeving genieten van diverse gerechten en lekkernijen.

Alle gerechten worden door onze koks met liefde bereid. Dit uit zich in de mooie presentatie en uiteraard in de overheerlijke smaak. Of het nu gaat om een klein lunchgerecht, een uitgebreid diner of de meest verrukkelijke patisserie.

Onze menukaart wordt meerdere keren per jaar samengesteld. Uiteraard horen wij ten allen tijden graag uw mening en ervaring over ons horeca aanbod. Bekijk alvast de menukaart van ons 3-gangen diner.

 

 

 

Brasserie & Jungle tuin
De sfeervolle Brasserie & Jungle tuin zijn het sociale hart van Thermen Holiday. De comfortabele relaxfauteuils, een keur aan tijdschriften, het warme vuur van de open haarden en de gezellige bar waar versgeperste sapjes te verkrijgen zijn, maken het restaurant een plaats waar het goed vertoeven is. Op het menu staan verrassende salades, overheerlijke broodjes en nog vele andere lekkernijen.