Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw personeel of relaties te verwennen of te verrassen? Of zoekt u naar een originele mogelijkheid om nieuwe klanten te werven? Thermen Holiday biedt verschillende mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Van een aantrekkelijke korting op de sauna-entree tot aan speciaal samengestelde verwenarrangementen met heerlijke massages, lunch/diner en gezichtbehandelingen. Voor elk doel en in diverse prijsklassen.

Verwen uw medewerkers

Voor verjaardagen, ontstressen, als bedrijfsuitje of beloning voor het harde werken. Uw medewerkers voelen zich na een dagje Thermen Holiday meer ontspannen dan ooit! Ook zijn er mogelijkheden om met uw personeelsvereniging partner te worden van Thermen Holiday. Uw medewerkers kunnen dan het hele jaar door met voordeel bij ons genieten.

Koester uw klanten

U wilt uw klanten niet alleen bedanken voor de jarenlange klandizie maar ook daadwerkelijk in de watten leggen. Een dagje Thermen Holiday als relatiegeschenk of kerstcadeau wordt zonder meer gewaardeerd!

Werf nieuwe klanten

Ontspannen en zorgeloos een samenwerking of relatie beginnen. Dat is wat u en uw klant/relatie allebei wilt! Een ‘Dagje Holiday’ bij Thermen Holiday kunt u bijvoorbeeld inzetten bij het werven van abonnees of cursisten voor opleidingen en actiematige aankopen.

Verras uw leden

Bent u een vereniging, stichting of een organisatie met een uitgebreid ledenbestand en op zoek naar mogelijkheden om de ledenvoordelen te verrijken? Thermen Holiday denkt graag met u mee over hoe u hen kunt verrassen.

Bent u geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden met Thermen Holiday? Neem dan contact op met onze marketingafdeling via marketing@thermenholiday.nl