Kortingspas & vouchers

Bent u in het bezit van een kortingsvoucher of een voucher voor gratis sauna-entree van Thermen Holiday? Dan dient u vooraf het reguliere saunatarief te reserveren. De korting wordt verrekend bij uw bezoek, tegen inlevering van de voucher bij onze gastvrouwen tijdens het inchecken. U hoeft niets te doen met de actiecode. Deze is bedoeld voor onze gastvrouwen, om de juiste korting te kunnen verrekenen.

Kortingspassen

Thermen Holiday biedt aan leden en relaties van verschillende organisaties de mogelijkheid om met korting naar de sauna te komen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende partners en de voordeelacties die Thermen Holiday in samenwerking met hen aan u aanbiedt:

U ontvangt 50% korting op het reguliere saunatarief bij Thermen Holiday op vertoon van:

*Op vertoon van de Careyn pas ontvangt u 50% korting op het reguliere saunatarief. Maximaal 2 personen per pas.

U ontvangt 25% korting op het reguliere saunatarief bij Thermen Holiday op vertoon van:

U ontvangt 20% korting op het reguliere saunatarief bij Thermen Holiday op vertoon van:

*Op vertoon van de Cardfortwo ledenpas ontvangt u twee maal sauna entree voor de prijs van één bij Thermen Holiday. De korting is per persoon.

Gelieve bij uw reservering het reguliere saunatarief te selecteren. De korting wordt bij aankomst verrekend op vertoon van de betreffende pas en is uitsluitend geldig in combinatie met het reguliere saunatarief.

Jarig?

Bij Thermen Holiday laten we de verjaardagen niet zomaar voorbij gaan. Op uw verjaardag kunt u daarom op vertoon van uw identiteitsbewijs voor slechts € 7,50 sauna-entree naar binnen! Daarnaast mag de jarige een introducee meenemen die ook slechts € 7,50 sauna-entree betaalt.