Badkledingdagen

Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Holiday, maar bent u (nog) geen fan om bloot naar de sauna te gaan? Bezoek ons dan eens op één van onze badkledingdagen.

Vanaf 1 mei is het iedere dinsdag, iedere tweede en iedere laatste zaterdag van de maand badkledingdag voor dames en heren. Op deze badkledingdagen is het dragen van badkleding in het gehele complex verplicht. Het dragen van badkleding is op de overige dagen bij Thermen Holiday verboden.

In onze restaurants en rustruimtes is het dragen van een badjas verplicht op alle dagen van het jaar, dus ook op de badkledingsdagen. Wij adviseren u te reserveren op badkledingdagen, om teleurstelling te voorkomen.

Badkledingdagen april

dinsdag:     11 april, 18 april, 25 april
zaterdag:     8 april,  29 april

 

Voorwaarden Badkleding

Op badkledingdagen is het dragen van correcte, nette badkleding verplicht. Onder damesbadkleding wordt verstaan: badpak of bikini (burkini’s, jurkjes, leggings, shorts, broeken met pijpen onder de knie, G-string en andere afwijkende badkleding is niet toegestaan). Onder herenbadkleding wordt verstaan: herenzwembroek.

De medewerkers van Thermen Holiday zijn bevoegd om te beoordelen of de badkleding aan de normen voldoen. Indien de badkleding naar het oordeel van de medewerker niet voldoet aan de normen, dan kan de toegang worden ontzegd.

Thermen Holiday beschikt over gescheiden kleedruimtes op gemengde badkledingdagen.

Topless zonnen is niet toegestaan op badkledingdagen.