Abonnementen

Holidaycard ( deze abonnementsvorm komt per 1 mei 2017 te vervallen)
Een jaar lang onbeperkt naar de sauna en genieten van vele extra’s: hét sauna-abonnement voor de wellnessliefhebber. Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig bezoek aan de sauna goed is voor lichaam en geest. Speciaal voor hen die meerdere keren in de maand willen genieten van alle sauna’s en baden en aan een goede gezondheid willen werken, biedt Thermen Holiday deze speciale Holiday Card aan.

Meer informatie over de Holidaycard? Klik hier!

Thermen Holiday behoudt het recht om het abonnement stop te zetten.

Badenkaart
Met een sauna badenkaart kunt u heerlijk ontspannen tegen een gereduceerd tarief. De badenkaarten zijn niet persoonsgebonden en 1 jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Samen genieten op één badenkaart is ook mogelijk De badenkaart kunt u niet combineren met andere sauna-aanbiedingen of arrangementen.

Meer weten over de Badenkaart? Klik hier!

Spaarkaart
Bij iedere besteding van € 25,- krijgt u 1 stempel bij het afrekenen. Bij inlevering van een volle spaarkaart (12 stempels) met uw NAW-gegevens ontvangt u bij uw volgende bezoek een sauna-entree (regulier tarief) cadeau ter waarde van € 32,50.

Interesse in onze spaarkaart? Klik hier!

Let op: vanaf 1 maart 2017 komt het spaarsysteem met de stempelkaarten te vervallen. Volle spaarkaarten kunnen ingewisseld worden tot een jaar na uitgifte van de stempelkaart, doch uiterlijk op 28 februari 2018.