Ontspannen feestdagen bij Thermen Holiday

Wilt u de feestdagen ook eens lekker ontspannen doorkomen? Tijdens de feestdagen is Thermen Holiday omgetoverd tot een waar paradijs en wordt u betoverd door de vele lichtjes en de gezellige sfeer. Speciaal voor deze periode hebben wij arrangementen samengesteld om u helemaal in de watten te leggen! Waar kiest u dit jaar voor? Komt u in de kerstvakantie ontspannen? Bij besteding vanaf € 50 krijgt u een gratis TREATMENTS® product cadeau*! *maximaal 1 TREATMENTS® product per persoon.Kerst lunchbuffet

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Geniet van een heerlijk lunchbuffet
44.50

Kerst dinerbuffet

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Geniet van een heerlijk dinerbuffet
44.50

Een ideaal kerstcadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Geef onze wellnessgiftcard cadeau!

Koopt u een cadeaubon t.w.v. minimaal € 40,- dan ontvangt u een gratis dagentree + TREATMENTS® hair & body showerfoam t.w.v. € 8,50 cadeau!

Feestelijke arrangementen

Wilt u komen genieten van een feestelijk dagje wellness bij ons maar heeft u geen behoefte aan lunch- of dinerbuffet? Met het feestelijke verwennerij arrangement geniet u van een dagje wellness inclusief kopje koffie of thee met gebak. Komt u liever wat later op de dag, geniet dan van het feestelijk genieten arrangement. U geniet dan van een heerlijke glaasje bubbels en een amuse.

Bijzondere dagen

Eind december zijn er een aantal wijzigingen rondom de feestdagen. Dat betekent dat er enkele dagen wat anders zijn dan normaal. Bent u van plan een dagje wellness te reserveren, kijk dan even in de tabel hiernaast wat er van toepassing is.

Dag Aanpassing
Maandag 25 december Geen badkledingdag
Dinsdag 26 december Badkledingdag
Zondag 31 december Geen badkledingdag
Maandag 1 januari Resort gesloten - Dichtstbijzijnde resort is Elysium